Lago di Como / Comosjøen – George Clooneys favoritt

Lago di Como - Comosjøen - Dolcevita.no
Lago di Como - Comosjøen - Dolcevita.no
Lago di Como - Comosjøen - Dolcevita.no

Midt mellom fjell og bratte åser har Lake Como eller Comosjøen vært stedet hvor du finner ro og fred for sjelen.

Ta deg turer i fjellet, nyt livet på sjøen og ha det godt ved Comosjøen.  Kanskje treffer du George Clooney også. Han har i hvert fall hus ikke langt fra Bellagio. Om du har sett James Bond filmen Casino Royal så er avslutningssenen blant annet fra huset til Clooney. Du finner også huset i filmen Oceans twelve.

Bellagio er en liten perle og ligger på en spiss mellom de to innsjøarmene, herfra går det ferger over til begge sider av sjøen. Bratte trapper går opp i byen med hyggelige gater og et rikt utvalg av kafeer. Vi må garantert se mer av innsjøen.
Vi kommer tilbake 😉

Finn sted å bo

CastaDiva Resort & Spa

CastaDiva Resort & Spa har gratis parkering, et velværesenter og romslige rom med gratis Wi-Fi og utsikt over Comosjøen. Restauranten serverer mat av høy kvalitet.

Grand Hotel Tremezzo

Grand Hotel Tremezzo tilbyr flott utsikt over Comosjøen og Bellagio. Hotellet har gratis Wi-Fi, et moderne velværesenter, flere spisesteder og 3 innendørs- og utendørsbassenger.

Grand Hotel Villa Serbelloni

Villa Serbelloni har vært eid av Bucher-familien i 3 generasjoner, og står ved enden av Bellagio-odden. Villaen gir utsikt over Comosjøen og Alpene. Her finner du 2 hager, innendørs- og utendørsbassenger og et spa med skjønnhetssenter.

Leilighet: Pescallo Apartments

Pescallo Apartments i Bellagio tilbyr moderne leiligheter med utsikt over innsjøen og gratis Wi-Fi, og har en perfekt beliggenhet ved bredden av Comosjøen. Leilighetene har plass fra 4-6 personer.

James Bond ved Lago di Como

Kart

Hotell

Bestill evt. på nettsidene til Booking.com...

Se flere reisetips...

Leie bil
Buss - Tog
Ferger - båt
Praktisk
Været
Apper

Leave a Comment