Portopalo di Capo Passero: Fargerike trålere

Portopalo di Capo Passero -Dolcevita.no
Portopalo di Capo Passero -Dolcevita.no
Portopalo di Capo Passero -Dolcevita.no

Portopalo di Capo Passero

Ligger sørøst på spissen av Sicilia i region Sirakusa. Nærmere araberverdenen kommer du ikke.
Her finner du trålere du nok ikke har sett maken til. Vi hadde i hvert fall ikke sette så rikt dekorerte fiskebåter før. Ikke vet jeg om de gjør det for å skjule rusten, men det kan jo hende.

Finn sted å bo

Des Etrangers Hotel & SPA

Des Etrangers Hotel & SPA ligger i sentrum av Ortigia, og har vakker sjøutsikt, velvære- og treningssenter og 2 restauranter som spesialiserer seg på italienske retter. Her bor du midt i Siracusa.

Grand Hotel Ortigia

Grand Hotel ligger ved havnen, kun 5 minutters gange fra Aretusa-fontenen, og tilbyr en takterrasse og glassheis med sjøutsikt. Hotellet er det eneste i Ortigia med privat parkering.

Grand Hotel Minareto

Det 5-stjerners luksushotellet Grand Hotel Minareto i Villa Bosco ligger på klippene vendt mot øyene Siracusa og Ortygia. Det har en rolig beliggenhet, utendørsbasseng og en uslåelig utsikt.

Leilighet: Appartamenti Ortigia Centro

Leilighet Ortigia Centro tilbyr air-condition, tv, vaskemaskin og kjøleskap. Godt utstyrt, ett soverom og med plass til inntil 6 personer. 

Uansett, rart, men fargerikt var det i hvert fall. Portopalo di Capo Passero finner du ikke langt fra Pachino på sørøstspissen av Sicilia.

Isola Piccola

Når du er her i nærheten så ta turen til Marzamemi som ligger vel 20 km nordøst for Portopalo di Capo Passero. Her ligger nemlig den bittelille Isola Piccola. En liten villa i sterk rød farge er satt opp der med vind og vær på alle kanter. Øya er privateid.

Denne delene av Sicilia bør ses. Vannet er krystallklart og maten noe helt for seg selv. Den dagen vi var her så blåste det hatter og høy.

En videosnutt fra området

Finn frem maling og dekorer

Kart

Hotell

Bestill evt. på nettsidene til Booking.com...

Se flere reisetips...

Leie bil
Buss - Tog
Ferger - båt
Praktisk
Været
Apper

Leave a Comment